2019. január 8., kedd

Háromszög sál 3D mintával

A blogbejegyzésekkel nagyon elmaradtam, de azért szorgalmasan horgolgattam 😉
Gondoltam gyorsan blogra vetem ezt a háromszög sálat, mert én már az 5.-en is túl vagyok és egyszerűen nem lehet megunni.
Talán érdekessége nemcsak a mintában rejlik, hanem a fonalban is. Mégpedig azért mert nem lehet 2x ugyanolyan darabot készíteni belőle.
A sálam a King Cole CURIOSITY DK sütifonalból horgolódik, melynek gyönyörűen fokozatosan változik a színe. Volt gombóc amit kívülről kezdtem meg és volt amelyiket belülről, annak fügvényében hogy milyen színnel akartam végezni.

A webáruházunkban a CURIOSITY sütifonalat itt találod! Csak 1 gombolyagra (150g) van szükséged hozzá és 5 mm-es horgolótűre.

A mintarajz:
A 7. sorban rajzolt relief pálcáktól lesz 3D hatás!
4. -9. sor ismétlődik.

... és akkor most lássuk, hogy milyen szépségek készültek már:Annyira megszerettem ezt a fonalat, hogy már más horgolmányok is készültek belőle. Hamarosan azokat is feltöltöm!

Jó horgolást!
Szép napot!

www.fonalanyuk.hu

Ha még nem vagy tagja HORGOLÓKA csoportunknak akkor itt tudsz csatlakozni!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a sál és a fonal is szuper!! Gratulálok!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ,amit csináltok, szeretek inspirálódni az oldalról! Egyetlen gondom van, hogy sokszor nehéz elolvasni a szövegeket az apró pöttyös háttér miatt. Csak én vagyok ezzel így? További szép alkotásokat kívánok: Móni

    VálaszTörlés